Design interior magazin de prezentare

Am creat designul interior al acestui spatiu pornind de la ideea de transpunere a brandului in arhitectura.

Spatiul gandit se intinde pe subsol, parter si etaj, fiecare nivel fiind destinat unei anumite categorii de produse si mai mult, utilizarii multifunctionale.

design-interior-magazin de prezentare-1

design-interior-magazin de prezentare-2

Imaginea interioara este una steampunk, industriala, exceptie facand zona de la etaj, de articole pentru copii. Aceasta este tratata diferit, aparand in cadrul designului general ca o mica pata de culoare.

design-interior-magazin de prezentare-3

Am imbinat beton aparent si caramida, completandu-le ca imagine cu modul de tratare al tavanelor, rezultand astfel un aspect industrial.

design-interior-magazin de prezentare-4

design-interior-magazin de prezentare-5

design-interior-magazin de prezentare-6

Iluminatul de accent impanzeste tavanele si coboara spre produse creand nu numai o compozitie interesanta ci si un strop de culoare.

Mobillierul este gandit special sa completeze imaginea creata si sa duca cu gandul la utilajele existente intr-o fabrica.

design-interior-magazin de prezentare-7

design-interior-magazin de prezentare-8

design-interior-magazin de prezentare-9

Zona de subsol nu este un simplu spatiu de expunere ci este gandita ca o o zona ocazionala de evenimente sau concerte. Din acest motiv aici se schimba mobilierul, produsele fiind amplasate pe panouri rotative. Astfel, in functie de utilizare, produsele pot fi expuse sau mascate.

design-interior-magazin de prezentare-10

design-interior-magazin de prezentare-11

design-interior-magazin de prezentare-12