Webshake

Design interior birouri

Conceptul amenajarii a plecat de la ideea unui spatiu personalizat, care sa intruneasca toate nevoile beneficiarilor. In acelasi timp s-a dorit un spatiu vesel si tineresc. De aceea am ales sa folosesc doua culori puternice, turcoaz si galben, cu mici accente de rosu, pentru a inveseli incaperea.

„Nu-i de mirare ca acest loft a fost premiat cand are atatea de oferit si iese in evidenta inca de la primul slide.”
casamea.ro

design-interior-birouri-webshake-1

design-interior-birouri-webshake-2

„The interior makes use of vibrant colors, fun wall decorations, and innovative storage and filing designs to create a space that invites creativity and efficiency.”
Homedsgn.com

Petele galbene de culoare de pe pereti reprezinta logo-ul firmei, care mai apare de asemenea si gravat pe birouri. Spatiul este compus din 3 camere, una pentru cei doi tineri care detin biroul, una pentru angajati si o a-3-a camera pentru recreere.

„Je vous invite à visiter les bureaux de Webshake décorés par la talentueuse architecte d’intérieur roumaine Monica Corduneanu.”
Leblogdeco.fr

design-interior-birouri-webshake-3

design-interior-birouri-webshake-4

„Color and Personality: Webshake Office in Bucharest”
Freshome.com

design-interior-birouri-webshake-5

Pentru prima camera am ales sa creez doua birouri compuse din scanduri de lemn, acoperite de o foaie de sticla. Intre aceste doua straturi, am folosite discuri de vinil pentru a da un plus de personalitate acestor doua piese unice de mobilier. De asemenea politele de pe pereti sunt realizate din acelasi tip de scanduri, si sunt prezente si in cea de-a doua camera. Aceasta este gandita in aceeasi maniera ca prima, am ales sa folosesc aceleasi combinatii de culori si modalitate de decorare a peretilor.

design-interior-birouri-webshake-9

„Very nice colours!”
Decoración y Diseño de Interiores

design-interior-birouri-webshake-10

Pentru a reda din nou ideea unui spatiu unic, am creat compozitii formate din tuburi de carton aplicate pe pereti, care sunt o modalitate de a inveseli incaperea prin formele dinamice pe care le creaza si umbrele interesante lasate pe perete.

In camera de recreere se regaseste din nou logo-ul firmei, de data aceasta pe albastru. Pentru masa din centrul camerei am ales sa creez ceva cu un design aparte, astfel ca am incorporat un joc de fusbal intr-o masa realizata din scanduri de lemn.

design-interior-birouri-webshake-11

design-interior-birouri-webshake-12

Elemente precum tuburi de carton, lemn nefinisat, casete si multe altele sunt diferite moduri prin care am dat viata si personalitate acestui spatiu.

design-interior-birouri-webshake-13