Expertiza

Solutii complete

Ce scoate in evidenta studioul este oferirea unei solutii complete clientului. Abordarea unica a proiectului duce la indeplinirea desavarsita a acestuia de la concept pana la stadiul final. Succesul studioului reiese din livrarea unui proiect de design ce respecta cu strictele dorintele si nevoile clientului dar si caracterului unic al fiecarui spatiu.

magazin-ataellier

Viziune spatiala

Primul pas catre amenajarea arhitecturala a unui spatiu, este intelegerea parametrilor sai. Inainte de alegearea culorilor si materialelor, trebuie studiata arhitectura interioara, asa incat sa alegem solutia cea mai buna ce se pliaza pe nevoile clientului. Studioul este adeptul creativitatii curajoase ce implica solutii de design inovatoare ce asigura succesul proiectului.

concept-restaurant

Mobilier

Majoritatea pieselor de mobilier folosite in proiectele studioului sunt realizate la comanda. Asta face posibil sa proiectam in detaliu mobilierul nu doar cu un design unic, dar care sa se potriveasaca in totalitate spatiului. Fiecare obiect trebuie gandit in asa fel incat sa contribuie la experienta totala a spatiului.

apartament-scandinav-1

Accesorizarea spatiului

Un element final dar crucial al procesului de design este accesorizarea spatiului. Este acea parte a designului care reflecta cel mai mult personalitatea clientului, imbinand obiecte proprii cu altele noi, completand si armonizand spatiul.

design-interior-apartament-doua-camere